Felhívás


Karácsonyi csomag

ÉRTESÍTÉS

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Bárdudvarnok Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. évben is azzal a lehetőséggel bír, hogy minden bárdudvarnoki lakóingatlan részére egy tartós élelmiszerekből álló, közel 6.000 Ft értékű ajándékcsomagot adhat át.

A Képviselő-testület ezzel az ajándékcsomaggal szeretne minden bárdudvarnoki család számára nagyon boldog, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánni.

Tisztelettel kérem, hogy a csomag átvétele céljából a Faluházban (7478 Bárdudvarnok, Bárd ltp. 84.) személyesen megjelenni szíveskedjenek az alábbi időpontokban:

2017. december 14. napján (csütörtök)

800-1300

vagy

2017. december 15. napján (péntek)

1100-1700

A csomagok átvételére az adott lakcímen bejelentett lakóhellyel rendelkező személy jogosult.

Kérjük személyes megjelenését, hogy a Képviselő-testület és önzetlen segítőink átadhassák a csomagokat. A csomag átvételét az átvevő aláírásával igazolja. Felhívom azonban a figyelmet arra, hogy a csomagok közel 13 kg súlyúak, így az elszállítás megfelelő körülményeiről legyenek kedvesek előzetesen intézkedni.

A Képviselő-testület bízik abban, hogy az átadásra kerülő élelmiszercsomagok segítségével emelni tudjuk minden egyes bárdudvarnoki család ünnepi vacsorájának fényét, hogy az ne az esetleges anyagi nehézségek miatti gondoktól terhelt, hanem szeretettel teljes boldog hangulatban telhessen!

Bárdudvarnok, 2017. december 11.

Üdvözlettel és tisztelettel: Mester Balázs polgármester

Megosztás: