Felhívás


Karácsonyi ajándék

ÉRTESÍTÉS

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy Bárdudvarnok Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. évben is azzal a lehetőséggel bír, hogy ingatlanonként (amennyiben bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik a csomagot átvevő személy) egy tartós élelmiszerekből álló, közel 5.000 Ft értékű ajándékcsomagot adhat át.

A Képviselő-testület ezzel az ajándékcsomaggal szeretne a bárdudvarnoki családok számára nagyon boldog, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánni.

Tisztelettel kérem, hogy a csomag átvétele céljából a Faluházban (7478 Bárdudvarnok, Bárd ltp. 84.) személyesen megjelenni szíveskedjenek az alábbi időpontokban:

2018. december 6. napján (csütörtök) 8:00-13:00 

vagy

2018. december 7. napján (péntek) 13:00-17:00

Amennyiben a személyes megjelenésre nincs lehetőség, írásbeli meghatalmazás ellenében (itt letölthető) a csomagot a meghatalmazott személy átveheti, a továbbiakban a csomag átadása az ő felelőssége. A csomag átvételét az átvevő aláírásával igazolja.  

Felhívom azonban a figyelmet arra, hogy a csomagok közel 10 kg súlyúak, így az elszállítás megfelelő körülményeiről legyenek kedvesek előzetesen intézkedni. 

A Képviselő-testület bízik abban, hogy az átadásra kerülő élelmiszercsomagok segítségével emelni tudjuk a bárdudvarnoki családok ünnepi vacsorájának fényét, hogy az ne az esetleges anyagi nehézségek miatti gondoktól terhelt, hanem szeretettel teljes boldog hangulatban telhessen! 

Bárdudvarnok, 2018. december 3.

Üdvözlettel és tisztelettel: Mester Balázs polgármester

Megosztás: