kötelező szolgáltatás


Kéményellenőrzés 2015

KÉMÉNYELLENŐRZÉS - 1. SZÁMÚ ÉRTESÍTÉS


Értesítjük a Tisztelt Önkormányzatot, hogy a 2012. évi XC törvény, a 347/2012. (XII. 11.) Korm. és a 63/2012. (XII. 11.) BM sz. rendeletekben előírt kötelező kéményseprő-ipari közszolgáltatást az ütemezett munkavégzés keretében BÁRDUDVARNOK település területén


2015. év AUGUSZTUS hónap 26-tól - SZEPTEMBER hónap 30-ig kívánjuk elvégezni.

Kéményseprő: Ifj. Németh János, 06-30-744-7088


Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a 2012. évi XC. törvény szerint meghatározott kéményseprő-ipari közszolgáltatást a tulajdonos köteles igénybe venni, a feladat ellátásához a feltételeket biztosítani! Ahol nem találnak kollégáink otthon senkit, oda még egy 2. értesítőt is fognak bedobni, azon egy újabb időpont megjelöléssel.
Amelyik ingatlanba a 2. értesítés ellenére sem tudnak kollégáink bejutni, az első fokú tűzvédelmi hatóság (katasztrófavédelem helyi kirendeltsége) felé jelentési kötelezettségünk van és a szolgáltatás előli elzárkózás pénzbírsággal sújtható.
Kérjük, hogy a megjelölt időszakban a fényképes igazolvánnyal rendelkező kéményseprőnket az ingatlanba beengedni szíveskedjenek! A szolgáltatás elmaradása az élet- és vagyonbiztonság közvetlen veszélyeztetésének minősül és pénzbírsággal sújtható!
Együttműködésüket előre is köszönjük!
Kérjük, fogadják bizalommal kéményseprőnket!

MAGYAR KÉMÉNY KFT. 7400 KAPOSVÁR PETŐFI TÉR 1.

Tisztelettel: Böröcz Gábor területi igazgató