Hirdetmény


Lomtalanítás 2017

H I R D E T M É N Y

Felhívom a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy Bárdudvarnok közigazgatási területén 2017. július 28. napján a KHG Nonprofit Kft. lomtalanítást végez.

A regisztrált ingatlanok elől egyszeri végrehajtással a szolgáltató összegyűjti az ingatlan elé kihelyezett maximum 1m3 mennyiségű hulladékot.

A szolgáltató tájékoztatása alapján már reggel 6 órakor megkezdik a hulladékszállítást, ezért kérem a lakosságot, hogy már előző este tegyék ki az elszállításra váró lomot az ingatlanok elé, az alábbiak figyelembevételével:

A lomtalanítás során ne helyezzenek ki : elektronikai berendezéseket, vegyszereket, festékeket, savakat-lúgokat, valamint ezek kiürült göngyölegeit, építési törmeléket, zöldhulladékot, kommunális- és szelektív hulladékot, gumiabroncsot, illetve egyéb veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékot. (pl: gyógyszer, akkumulátor, üres olajos kanna, gumiköpeny)

A szolgáltató adott utcában történő elhaladását követően kihelyezett, illetve a lomtalanítás során a nem megfelelőség miatt el nem szállított hulladékok elszállítása, ártalmatlanítása az ingatlantulajdonos kötelessége és felelőssége.

Lomhulladék egész évben leadható a lakossági hulladékudvarokban:

- Kaposvári Hulladékudvar (610-es úton a taszári körforgalom előtt) Nyitva: kedd, csütörtök, péntek szombat: 8-12, szerda: 8-19 óráig)

- Nagybajomi Hulladékudvar (6619-es számú - Kutas felé vezető – út mellett) Nyitva: kedd, csütörtök, péntek szombat: 8-12, szerda: 8-19 óráig)

- Hőgyészi Hulladékudvar (63127. számú - Kalaznó felé vezető - út mellett, Nyitva: kedd, csütörtök, péntek szombat: 8-12, szerda: 8-19 óráig)

Bárdudvarnok, 2017. június 15.

Mester Balázs polgármester

Megosztás: