Felhívás


Fotópályázat 2017

Kilencvenháromezer forint „összdíjazású” fiatalok idősek

Fotópályázat

A Van közünk egymáshoz Alapítvány a „Nemzedéke értéke – értékes nemzedékek” pályázaton elnyert támogatásból

FOTÓ pályázatot hirdet

Bárdudvarnoki és Visnyei (Visnyeszéplaki) lakosok számára.

Az alkotó pályázaton részt vehet. bármely bárdudvarnoki vagy visnyei legalább egy fiatal és egy idősből álló minimum két, maximum 5 tagú „csapat”.

A pályamunka:

A programsorozat „Generációk fotópályázat” részének – a kiírás szerinti - célja az idősek és fiatalabbak (nemcsak gyerekek, ha-nem fiatal felnőttek is) együttes megjelenítése, amely a különböző korosztályok jó kapcsolatát fejezi ki. Beküldendő pályázónként min. 1 fénykép vagy max. 3 fotóból álló sorozat. A beküldött alkotások optimális felbontása: 1500 × 2000 pixel (vagy a nyomtatási méret beállítása esetén: 13 × 18 cm), jpg vagy png formátumban.

Ennek alapján kiírásunkban pályázó csapatonként beküldhető maximum a csapattagok számának megfelelő számú 3 fotóból álló sorozat. (Mintha minden csapattag önállóan adott volna be 3 fotóból álló sorozatot.) A képeknek legalább 1500 × 2000 pixel felbontásúnak és jpg vagy png formátumúnak kell lennie.

A fotók javasolt tartalma: „ezt tanultam a nagyitól””ezt tanultam az unokámtól” „jól éreztük együtt magunkat”. A fiatalok és idősek együttműködése, közös élmények, közös alkotó tevékenység, munka, tanulás egymástól, stb.

Célszerű a fotó sorozatoknak címet adni!

A pályamunkák beadása: A fotókat az Alapítvány email címére vankozunk@gmail.com várjuk.

A pályázat beadási határideje : 2017. október 16.

Értékelés, visszajelzés: 2017 október 22.

A várható díjazás: a legjobb alkotásokat (max. 30 db) néhány héten keresztül a faluházban tekinthetik majd meg az érdeklődők. [A kiválasztott fotók nyomtatásáról, keretezéséről, kiállításáról a szervezők *gondoskodnak. ] A legjobb alkotások 93 000 Ft azaz kilencvenhárom ezer forintnak megfelelő tárgy jutalomban, juttatásban részesülnek! (Pl. vaku, kamera állvány, ajándék utalvány, képkeretek, stb. Ezek később kerülnek megvásárlásra. A csapat létszáma a díjaknál nem kerül figyelembe vételre.)

Várhatóan 3 díj kerül kiosztásra, de a zsűri fenntartja a jogot további különdíjak, (legfiatalabb, legidősebb, legötletesebb, legjobb széplaki, stb…) kiadására is.

Előnyt jelent : az idősek és fiatalok által közösen 2 idős – egy fiatal arányt betartó csapat. (A pályázat kiíró elvárása az idősek 2/3 fiatalok 1/3 arányú képviselete a projektben.)

A támogatást az Emberi Erőforrás Támogatás kezelő NEMZEDÉKEK – 17 pályázata tette lehetővé.

logók

Megosztás: