Felhívás


Oályázati logók

Kilencvenháromezer forint „összdíjazású” fiatalok idősek

fotó pályázat

A Van közünk egymáshoz Alapítvány a „Nemzedéke értéke – értékes nemzedékek” pályázaton elnyert támogatásból FOTÓ pályázatot hirdet

Bárdudvarnoki és Visnyei (Visnyeszéplaki) lakosok számára.

Az alkotó pályázaton résztvehet:
 
bármely bárdudvarnoki vagy visnyei legalább egy fiatal és egy idősből álló minimum két, maximum 5 tagú „csapat”.

A pályamunka:

A programsorozat „Generációk fotópályázat” részének – a kiírás szerinti - célja az idősek és fiatalabbak (nemcsak gyerekek, ha-nem fiatal felnőttek is) együttes megjelenítése, amely a különböző korosztályok jó kapcsolatát fejezi ki. Beküldendő pályázónként min. 1 fénykép vagy max. 3 fotóból álló sorozat. A beküldött alkotások optimális felbontása: 1500 × 2000 pixel (vagy a nyomtatási méret beállítása esetén: 13 × 18 cm), jpg vagy png formátumban.

Ennek alapján kiírásunkban pályázó csapatonként beküldhető maximum a csapattagok számának megfelelő számú 3 fotóból álló sorozat. (Mintha minden csapattag önállóan adott volna be 3 fotóból álló sorozatot.) A képeknek legalább 1500 × 2000 pixel felbontásúnak és jpg vagy png formátumúnak kell lennie.

A fotók javasolt tartalma: „ezt tanultam a nagyitól””ezt tanultam az unokámtól” „jól éreztük együtt magunkat”. A fiatalok és idősek együttműködése, közös élmények, közös alkotó tevékenység, munka, tanulás egymástól, stb.

Célszerű a fotó sorozatoknak címet adni!

A pályamunkák beadása: A fotókat az Alapítvány email címére vanközünk@gmail.com várjuk.

A pályázat beadási határideje : 2017. november 10.

Értékelés, visszajelzés: 2017 november 15.

A várható díjazás: a legjobb alkotásokat (max. 30 db) néhány héten keresztül a faluházban tekinthetik majd meg az érdeklődők. [A kiválasztott fotók nyomtatásáról, keretezéséről, kiállításáról a szervezők *gondoskodnak. ] A legjobb alkotások 93 000 Ft azaz kilencvenhárom ezer forintnak megfelelő tárgy jutalomban, juttatásban részesülnek! (Pl. vaku, kamera állvány, ajándék utalvány, képkeretek, stb. Ezek később kerülnek megvásárlásra. A csapat létszáma a díjaknál nem kerül figyelembe vételre.)

Várhatóan 3 díj kerül kiosztásra, de a zsűri fenntartja a jogot további különdíjak, (legfiatalabb, legidősebb, legötletesebb, legjobb széplaki, stb…) kiadására is.

Előnyt jelent : az idősek és fiatalok által közösen 2 idős – egy fiatal arányt betartó csapat. (A pályázat kiíró elvárása az idősek 2/3 fiatalok 1/3 arányú képviselete a projektben.)

A támogatást az Emberi Erőforrás Támogatás kezelő NEMZEDÉKEK – 17 pályázata tette lehetővé.

Oályázati logók

Megosztás: