Sefag erdészeti út csatlakozástól a Sarkpont Zrt. telephelyéig.


Tisztelt Lakosság!

Mai napon érkezett tájékoztatás alapján értesítem Önöket, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Somogy Megyei Igazgatósága a 66168 j. Bánya bekötőúton útfelújítási munkálatokat fog végezni!

Terv szerint a SEFAG erdészeti út csatlakozástól a Sarkpont Zrt. telephelyéig vezető kereszteződés között, mintegy 400 méteres szakaszon, teljes szélességében új aszfaltburkolatot kap a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő országos közúthálózat részét képző út.

Útfelújítás Bánya 2015.

Az útfelújítás tervezett időpontja:

2015. június 22. (hétfő) 9.30-16.00 óra

Az útfelújítás miatt a személygépjárműveken kívül, a személyautóknál nagyobb méretű közlekedési eszköz nem tud behajtani a településrészre, ami miatt csak a türelmüket és megértésüket tudom kérni!

Autóbuszjáratok közül utolsóként a Kadarkút - Kaposvár viszonylatban közlekedő, Bánya, bolt megállóhelytől 9.10-kor induló járat megy be a településrészre és elsőként, előreláthatólag a Kaposvár - Bánya, bolt viszonylatban közlekedő, Kaposvár autóbusz állomásról 17.00 órakor induló járat fog csak bemenni Bányára.

A napközbeni járatok utasforgalmát mikrobusz fogja segíteni, melyet előzetes információnk alapján az útfelújítást végző kivitelező cég fog biztosítani az Önök számára! A korlátozással érintett járatok:

  • Kaposvár, autóbusz állomás – Bánya, bolt viszonylatban közlekedő, Kaposvár, autóbusz állomásról 11.20-kor induló járat,
  • Kaposvár, autóbusz állomás – Bánya, bolt viszonylatban közlekedő, Kaposvár, autóbusz állomásról 14.30-kor induló járat.

Illetve Kaposvár irányába:

  • Bánya, bolt – Kaposvár, autóbusz állomás viszonylatban közlekedő, Bánya, bolt megállótól 12.30-kor induló járat, valamint a 
  • Bánya, bolt – Kaposvár, autóbusz állomás viszonylatban közlekedő, Bánya, bolt megállótól 15.35-kor induló járat.

Az útfelújítás idejére az autóbuszok részére ideiglenes megállóhelyet a sefagos út elágazásában jelölték ki, a járatok várható érkezése és indulása a menetrendben Bánya, bolt megállóhely mellett szereplő időpontok alapján történik.

A információ késői eljuttatása miatt még egyszer a megértésüket kérem és türelmüket a mindannyiunk számára elengedhetetlenül fontos útfelújítás munkálatai miatt!

Maradok tisztelettel: Mester Balázs, polgármester

Bárdudvarnok, 2015. június 19.